Unul dintre cele mai importante branduri
internationale din industria comunicatiilor

Compania nipona, Kenwood, este unul dintre cei mai importanti producatori internationali de echipamente radio profesionale. Din anul 1948 compania revolutioneaza constant domeniul tehnologiei de comunicatii radio, plasandu-se in topul preferintelor utilizatorilor din intreaga lume. In cei peste 70 de ani de activitate, Kenwood a fost alegerea unora dintre cele mai mari companii internationale, din toate domeniile de activitate, dar si a institutiilor publice si a guvernelor din lumea intreaga. Colaborarea dintre Kenwood Communications si compania noastra a inceput la sfarsitul anilor 1990, Axel Telecom mentinandu-se, de peste 20 de ani, un important partener al grupului japonez, fiind singurul distribuitor autorizat din Romania pentru echipamentele profesionale din gama Kenwood Communications and Video Monitoring.

Afla mai multe despre compania Kenwood

Istoria companiei Kenwood

Echipamente radio profesionale de ultima generatie

Produsele brandului Kenwood sunt recunoscute pentru nivelul ridicat de fiabilitate, calitatea constructiei si a materialelor folosite si, nu in ultimul rand, tehnologiile inovative ce fac aceste produse sa raspunda celor mai exigente cerinte, in cele mai dificile conditii. Avand un portofoliu larg de produse cu aplicabilitate variata, Kenwood poate raspunde cu succes tuturor proiectelor ce includ necesitatea unor solutii de comunicatii. Printre produsele brandului puten enumera: Statii Radio si Dispecerate, Echipamente ATEX, Sisteme Tetra si P25, Terminale DECT, Terminalele POC, Camere de Bord Profesionale etc.

Solutii Radio Analogice si Digitale
Statii Radio si Dispecerate Afla Mai Multe
Echipamente Speciale de Comunicatii
Echipamente ATEX si Pentru Aplicatii Speciale Afla Mai Multe
Siguranta Publica
Sistemele TETRA si P25 Afla Mai Multe
DECT
Solutii Digitale de Telecomunicatii Cordless Afla Mai Multe
Solutii POC
Statii Radio Conectate la Retele de Date Afla Mai Multe
Siguranta si Monitorizare Auto
Camere De Bord Profesionale Afla Mai Multe
Inchirieri echipamente comunicatii radio Kenwood pentru evenimente

Axel Telecom ofera clientilor sai serviciul de inchiriere echipamente de telecomunicatii radio Kenwood, destinat, in principal, evenimentelor ce necesita comunicare continua intre membrii staffului. In cazul in care comunicarea prin intermediul echipamentelor radio nu reprezinta o nevoie constanta in cadrul echipei dumneavoastra, serviciul de inchiriere Axel Telecom poate raspunde cu succes proiectelor ce impun folosirea acestor sisteme.

Cere Oferta
Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati un reprezentant Axel Telecom! Contact

Axel Telecom

Solutii tehnologice de ultima generatie

De peste 27 de ani sustinem dezvoltarea tehnologiei si a telecomunicatiilor la nivel international. Pentru mai multe detalii legate de produsele si de serviciile Axel Telecom ne puteti contacta oricând folosind modalitățile de contact alăturate.

Ai întrebări? Așteptăm mesajul tau!