Servicii Axel Telecom
Serviciile noastre

Venind in completarea produselor pe care le distribuim, punem la dispozitia clientilor nostri servicii de audit si proiectare a sistemelor ce vor gazdui produsele din portofoliul nostru si servicii de inchiriere sisteme de comunicatii radio pentru evenimente sau pentru diverse alte aplicatii. Pentru a completa gama noastra de servicii oferim pachete de service, mentenanta si suport adaptate nevoilor individuale al fiecaruia dintre clientii nostri.

Audit si Proiectare

Proiecare sisteme de comunicatii, securitate si control acces, facility management si power backup.

Inchiriere

Servicii de inchiriere solutii complete de comunicatii radio adaptate nevoilor evenimentului dumneavoastra.

Service si Mentenanta

Servicii de mentenanta periodica si de service a echipamentelor distribuite de Axel Telecom si nu numai.

Suport

Suport tehnic pentru echipamentele distribuite si pentru obstacolele pe care le intalniti in utilizarea acestora.

Inchirieri solutii complete comunicatii radio pentru evenimente

Axel Telecom ofera clientilor sai serviciul de inchiriere echipamente de telecomunicatii radio, destinat, in principal, evenimentelor ce necesita comunicare continua intre membrii staffului. In cazul in care comunicarea prin intermediul echipamentelor radio nu reprezinta o nevoie constanta in cadrul echipei dumneavoastra, serviciul de inchiriere Axel Telecom poate raspunde cu succes proiectelor ce impun folosirea acestor sisteme.

Cere Oferta
Inchiriere Frecvente Radio Simplex sau Semiduplex.

Oferim spre inchiriere frecvente radio Simplex sau SemiDuplex adaptate nevoilor proiectului dumneavoastra. Serviciul se adreseaza atat clientilor care au nevoie de un canal radio pe termen lung, cat si clientilor care inchiriaza statii radio pe termen scurt, pentru asigurarea comunicatiilor in cadrului unui eveniment.

Programari, instalari, teste si punere in functiune echipamente.

Oferim servicii de service, mentenanta si suport tehnic, atat pentru echipamentele distribuite, cat si pentru alte echipamente de comunicatii radio din piata. Asiguram servicii de constatare, reparatii si mentenanta, programare, instalare, testare si punere in functiune pentru echipamente radio.

Servicii Comunicatii Mobile Voce si Date.

Punem la dispozitia clientilor nostri servicii de tip abonament pentru comunicatii mobile de tip voce si date. Acest serviciu este destinat aplicatiilor speciale, sistemelor de comunicatii prin satelit, sistemelor PoC sau clientilor ce doresc servicii de date in zone izolate.

Contacteaza un reprezentant Axel Telecom Contact

Axel Telecom

Solutii tehnologice de ultima generatie

De peste 27 de ani sustinem dezvoltarea tehnologiei si a telecomunicatiilor la nivel international. Pentru mai multe detalii legate de produsele si de serviciile Axel Telecom ne puteti contacta oricând folosind modalitățile de contact alăturate.

Ai întrebări? Așteptăm mesajul tau!